Business mindset watte? En andere FAQ’s

Justine Seynhaeve

En uiteindelijk barstte die kom. Ik nam een businesscoach onder de arm waarmee het AHA-lampje boven mijn hoofd (en in mijn hart) plots ging branden: ik werd business mindset coach. Maanden van sleutelen aan mijn eigen (geld)mindset en mijn high-end model wierpen uiteindelijk hun sappige vruchten af: ik verdiende € 100K op 7 maanden, voel me niet meer schuldig én ik heb voldoende rust.

Dat wil ik ook voor mijn klanten. Eigenlijk ben ik je persoonlijke businesspsychiater 😉

Ik geef je alle tools om ondernemingsziektes te genezen zoals

  • impostersyndroom
  • vergelijkingsangst
  • mentale geldblokkades
  • een gebrek aan zelfvertrouwen

hoe doe je dat?

met freebies zoals deze...

Een gratis e-mailreeks met 3 mindsetshifts om maand na maand gemakkelijk € 5K binnen te rijven.

 
 

… en cursussen zoals deze:

Pricing Like a Pro

Met mijn premium 1:1 coaching:

en natuurlijk:
mijn Love Letters:

E-mails barstensvol tips over ondernemen, mindset en marketing waarmee jij jouw bedrijf van binnenuit laat groeien.

 
 

Meer weten over hoe ik werk? Speciaal voor jou:

Ik 💜 van spiritualiteit en alles dat met manifestatie te maken heeft. Jaren heb ik me in de menselijke psychologie verdiept om te ontdekken hoe onze overtuigingen en gedachten een sleutelrol spelen in hoe we ons leven leiden.

Maar dat is niet voldoende. Ik ben een stier zie je, dus ik word dolenthousiast van handige tips & tricks. En het is net de gouden combinatie van die 2 factoren waarmee mijn klanten en ik verbluffende hoogtes bereiken:

 

Ik zei het al: onze overtuigingen en gedachten spelen een sleutelrol in hoe we ons leven leiden. Veel ondernemers weten eigenlijk wel wat ze moeten doen, maar slaan tilt als ze het moeten doen. Dit herken je vast wel: je businessstrategie staat helemaal op punt, maar als het tijd is om de theorie in de praktijk om te zetten, hoor je plots… krekels.

Waarom? Simpel: mindset. Je belemmerende gedachten houden je tegen. Die hebben we trouwens allemaal! 

“Wie ben ik om zonder diploma psychologie te beginnen coachen?” 

“Ben ik een slecht persoon omdat ik graag veel geld wil verdienen”?

Die teisterden mij wel eens. Maar door mijn mindset voortdurend aan te scherpen, leerde ik die gevoelens en gedachten naar boven te laten komen, zonder ze te geloven of ernaar te handelen. En toen ging de bal aan het rollen. Toen groeide ik en werd die € 100K werkelijkheid. Want ik geloofde eindelijk dat dat normaal was en dat ik dat verdiende. Wanneer je je innerlijke overtuigingen verlegt, verandert ook je uiterlijke realiteit.

Die waardevolle inzichten wilde ik heel graag met je delen. In Worried to Wealthy wil ik jou leren dat het échte werk niet de funnels zijn om je passief inkomen op te zetten – wel die belemmerende overtuigingen die je vertellen dat “op je gemak geld verdienen onmogelijk is omdat geld niet aan de bomen groeit”.

 
 

Goeie vraag! Ik schrijf nog altijd doodgraag (Valt dat op? Beeld je dan eens in hoe waardevol die Love Letters zijn 😉 ), maar het begon als bandwerk te voelen. De fut was op. De vlam uit de pijp én ik voelde me allesbehalve op mijn plek in de copywritingwereld. 

Ik wilde weer plezier beleven… en eigenlijk ook veel makkelijker geld verdienen #lazypreneur. Al gebeurde dat niet van vandaag op morgen!

Ik identificeerde mezelf altijd als een schrijver. Die diepgewortelde overtuiging loslaten was behoorlijk confronterend. Dus ook toen heb ik inwendig moeten wroeten en aan mijn mindset moeten sleutelen.

 
 

Ab-so-luut! Dat is precies wat ik je wil bijbrengen en wat ik zelf doe. Ik wilde meer plezier, meer rust (hallo, 9u slaap!), en meer speeltijd. Enter: mijn 3,5-daagse werkweek. Hoe ‘rijk zijn’ er voor jou uitziet, dat vul je helemaal zelf in.

Wil jij geld verdienen in je pyjama? Geweldig!

Wil jij exuberante feestjes à la Gatsby geven in je villa? Het kan!

Wil jij je business zo inrichten dat die als een verlengde van jezelf voelt? Precies wat we hier doen!

 
 

Ik ben niet zo’n fan van “missies” of “why’s”, ik geloof wél in 2 dingen:

  • geld verdienen moet leuk en makkelijk zijn
  • elke ondernemer verdient gemoedsrust

Zodra je je relatie met geld en je onderneming geneest, ligt alles voor het grijpen: het plezier, de gemoedsrust en het gemak.

Maar dat is geen kattenpis. Als je net zoals ik met copywriting een haat-liefdeverhouding krijgt met je skill, dan valt die gemoedsrust nergens te bespeuren. Mentale jiujitsu, zo voelt het. En geld-gerelateerde dingen zoals investeren in je onderneming of nieuwe klanten aantrekken? Die bezorgen je meteen klamme handjes.

Ik geloof dat ik ben geboren om jou te leren kennen. Om je te helpen je creativiteit aan te boren en je te laten zien en voelen wat voor grootse dingen er voor jou zijn weggelegd.

 
 

Nu wel, vroeger niet! Toen ik als copywriter werkte, was ik meer een veredelde werknemer bij een grote klant. Van mijn goesting doen was geen sprake. Nieuwe klanten zoeken impliceerde doodsangsten uitstaan met een bloeddruk die de pan uit swingde. En veel geld verdienen was bijna synoniem aan dansen met de duivel.

Nu heb ik voor mezelf meer rust en speeltijd gecreëerd. Hoe? Door het harde werk te doen: mijn toekomstige zelf inbeelden en alle oncomfortabele gevoelens en gedachten daarrond naar boven laten komen.

Dat is het moeilijkste, mooiste en meest waardevolle werk dat ik ooit al heb gedaan. En jij kan dat ook. Onthou dat je áltijd een keuze hebt.

 
 

Het korte antwoord: door de dingen in vraag te stellen wanneer ze niet meer strookten met mezelf.

En nu het langere antwoord. Voor ik zelfstandige copywriter werd, werkte ik in loondienst in pr en marketing. Hoewel het op papier de perfecte match was, voelde ik me slechter en gestrester dan ooit. Met het gevoel dat ik had gefaald, stapte ik op.

Ik koos ervoor om mijn twee passies te combineren: mode en taal. Ik ging parttime werken in een kledingwinkel en bouwde daarnaast mijn copywritingbusiness uit.

Eindelijk kreeg ik weer zelfvertrouwen. Na een jaar persoonlijk enorm te zijn gegroeid, trok ik de stekker uit mijn verkopersbestaan en ging ik volop voor mijn grote schrijversdroom. Maar ook daar sloeg de twijfel toe. Mijn ondernemerschap zag er he-le-maal niet uit zoals ik het wilde, ook al verdiende ik er € 25K per jaar mee. Mijn grote droom voelde als bandwerk. 

Om mezelf beter te begrijpen dook ik de menselijke psychologie in en ontdekte ik er de kracht van mindset en manifestatie. Ik nam mijn belemmerende gedachten onder de loep, ging op onderzoek uit in mezelf en liet achter wat niet meer bij mijn visie paste.

En met die ingesteldheid bouwde ik mijn coachingbusiness uit en draai ik nu consistent € 8K-maanden op een manier die echt bij mij past.

 
 

Schuldig! 😬 Dankzij mijn high-end businessmodel en mijn 3,5-daagse werkweek heb ik tijd en ruimte om te spelen, te bakken en te tekenen.

Ik geloof oprecht dat die creatieve momenten een belangrijke rol spelen in de groei van mijn business.

Minder doen, meer verdienen – da’s mijn motto in 2021. Benieuwd naar meer? Dan raad ik je aan om dit te doen.

 
 
Romina testimonial
Romina
Worried to Wealthy

Ik was wat bang en aarzelde om te investeren. Maar toen hebben we samen mijn aanbod onder de loep genomen en bijgeschaafd. En wat een verschil! Ik zie weer waar ik naartoe wil en sta stevig in mijn schoenen! Justine leerde me ook om te verkopen op een manier die comfortabel voelt. Ik begin het zelfs leuk te vinden.

 
 
Céline testimonial
Céline
Worried to Wealthy

Met Justine samenwerken? Da’s gewoon geweldig. In plaats van wollige praatjes, kreeg ik specifieke tips om toe te passen. En dat is niet alles, ze daagde me ook uit om bepaalde patronen en ideeën in vraag te stellen. Dankzij haar vier ik nu regelmatig mijn overwinningen, waardoor ik er écht van geniet om mijn eigen business te runnen.

 
 
Laure testimonial
Laure
Worried to Wealthy

Ik vertrouwde Justine vanaf dag 1, want ik had gezien hoe ze haar copywritingbusiness helemaal ombouwde naar coaching. Met haar samenwerken was en is ongelofelijk: ik krijg de nodige steun, zie haar als mijn mentor en … ik verdrievoudigde mijn omzet na onze allereerste maand samen!

 
 
Elke testimonial
Elke
Worried to Wealthy

Mijn sessies met Justine leidden vaak tot meer relaxte werkdagen. Dankzij haar switchte ik van copywriting naar copycoaching door mijn aanbod op punt te stellen. Na 1 maand met haar te werken tekende ik mijn eerste 2 klanten!