Money Mindset Fundamentals

Gratis webinar voor ambitieuze onderneemsters die klaar zijn om door hun (financieel) plafond te breken. ⚡

Vier keer volledig live, enkel in september.

GRATIS Webinar Money Mindset Fundamentals

Dankzij de concrete tips in dit hands-on webinar zet jij de eerste stappen richting een leven en onderneming zonder belemmerende geldgedachten.

Geen eindeloos gefilosofeer, geen vage beloftes, wel concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt. Want ik beloof je: na dit webinar voel je ’t vuur vol mogelijkheden weer stromen! 🔥

Wanneer? 📅 
Op 4 verschillende data in september geef ik het webinar volledig live. Je kiest zelf welk moment het beste bij je past!

– Dinsdag 14 september, 12u
– Donderdag 16 september, 17u
– Maandag 20 september, 20u
– Donderdag 22 september, 12u

Ik zou het fantastisch vinden als je er live bij bent 🥰  Zo voel je de immense kracht van een community, kan je verbinden met andere gelijkgestemde zielen én stil je meteen je vragenhonger. Als extra aanmoediging om er live bij te zijn krijg je daarom zelfs een cadeautje tijdens het webinar. Schrijf je meteen in, dan krijg je ook te horen welke fijne extra je zal krijgen. 😉

Justine Seynhaeve

Doet dit een belletje rinkelen?

Je bent een ambitieuze ondernemer die met hart en ziel (online) producten of diensten verkoopt en graag meer uit haar business wil halen, maar…

👎🏻  Je werkt 24/7 want ‘een uur niet gewerkt is een uur niets verdiend’: van de (financiële) vrijheid waar andere ondernemers zo lyrisch over zijn heb je nog niet mogen proeven.

👎🏻  Je voelt je geïntimideerd en onzeker als je andere ondernemers dure investeringen ziet doen zoals een business shoot met een topfotograaf of een fancy retreat met andere inspirerende toppers.

👎🏻  Je weet hoe je droomleven eruitziet, maar diep vanbinnen geloof je dat dat nu nog niet mogelijk is en dat pas binnen een paar jaar verdient.

👎🏻  Je hebt het gevoel dat je aan een omzetplafond zit.

👎🏻  Je durft nog niet weg te stappen van ‘uurtje factuurtje’, omdat je perfectionistisch bent en bang bent om de foute beslissing te maken.

👎🏻  Je hebt al eens gehoord over money mindset en belemmerende opvattingen rond geld, maar bent op zoek naar concrete handvaten, niet het zoveelste woowoo-webinar waar je uiteindelijk niets mee doet.

Beeld je eens in dat …

✨  je geen jaren op toestemming hoeft te wachten om je droomleven te leiden, maar er morgen al mee start?

✨  geld geen drijfveer op zich meer is, maar een energetische flow die je dichter bij je droomleven brengt?

✨  je dat vonkje magie in je gat voelt tintelen om al die beklemmende plafonds te versplinteren?

✨  je je eindelijk meer dan klaar voelt om de volgende stap te zetten in je business en jezelf te geven wat je verdient?

✨  je vaker en meer durft te investeren in jezelf en je bedrijf zonder bang te zijn of je bankrekening het wel overleeft?

✨  je intimidatie en onzekerheid omverblaast met tonnen zelfvertrouwen?

✨  je dankzij concrete tips en gewoontes eindelijk zelf proeft hoeveel ruimte een echt (financieel) vrij leven jou kan bieden?

Justine Seynhaeve
Justine Seynhaeve

Wie is Justine? 💜

Hi, ik ben Justine, jouw mindsetcoach 🙋🏻‍♀️  Ik geloof oprecht dat elke ondernemer miljonair kan worden. Hoe? Heel simpel: met de juiste money mindset. Dat hoeft geen rocket science te zijn. Met een dieper zelfbewustzijn en enkele nieuwe eenvoudige gewoontes kom je al een heel eind.

Mijn coachees zijn daar het levende bewijs van: één ambitieuze onderneemster verdriedubbelde haar omzet tijdens onze eerste maand samen. Een andere gepassioneerde ziel lanceerde een pakket van € 6K en verkocht het meteen.

En ik? I practice what I preach: ik ging van € 25K op een jaar, naar €100K in 7 maanden.

Niet mogelijk voor jou, zeg je? Dat zijn die belemmerende gedachten die spreken 😉

Zijn er nog vragen?

I got you: schrijf je in en je ontvangt een link voor de replay die 48 uur geldig is. Je loopt dan wel het exclusieve live-cadeau mis (en ik ga jou natuurlijk ook missen! 😶 )
Jep! Ben je student-ondernemer, bijberoeper of full-time entrepreneur die wil groeien? Dan is dit webinar jou op het lijf geschreven.
Zeker weten! Een goed begin is half begonnen, toch? Of je nu een starter of een ervaren rot bent, de tips in dit webinar zijn een eye-opener voor iedereen.
Volmondig: ja! Money mindset is een tool die iedere ondernemer nodig heeft, ongeacht of je diensten of (online) producten verkoopt.
Jouw tijd is kostbaar en daar heb ik het grootste respect voor. Ik hou zelf niet van ‘fluff’: het webinar wordt dan ook to the point, propvol waarde en duurt ongeveer een uurtje. Moet je eerder weg? Dan kan je nog altijd de replay herbekijken. Maar ik raad je aan tot het einde te blijven (hint 😉 )

Businesscoaches en -cursussen zijn er in overvloed in België en Nederland, maar bijna niemand focust op één van de allerbelangrijkste skills die je ooit zal leren: je mentale vermogen om geld te verdienen. Welk waterdicht businessplan je ook koopt: als je mindset niet goed zit, ga je er weinig tot geen resultaat mee boeken.

Ik geloof dat jij het verdient om je volledige potentieel te ontgrendelen. Ondernemen moet iets magisch zijn. Voelt het zo nog niet? Dan is er iets mis. En die eerste stappen zet je dankzij dit webinar.

Ik sta te springen 🚀 om je te leren kennen en samen aan je geldgedachten te werken! Tot snel!
Xo
Justine