DE TRIPLE YOUR WEALTH MASTERMIND

met Justine Seynhaeve

Hét businesstraject voor succesvolle coaches en marketeers die €250.000+ willen omzetten zonder grote online lanceringen of uitputtende en complexe strategieën

Psst, stap je in juni in? Dan krijg je een uitzonderlijke bonus van me die ik amper 2 keer per jaar aanbied.
Scroll naar beneden om de bonus te ontdekken.

jij hebt honger

Jij draait al een mooie omzet (€60K+/jaar) en hebt een sterk klantenbestand, maar zoekt
een hogere winstmarge, inspirerende klanten en meer vrije tijd om te genieten van je succes.

Hoe kan dat?

👉 Door all-in te gaan op je expertise en niet langer je tijd te verkopen
👉 Dankzij het optimaliseren van je aanbod en het aantrekken van high-end klanten (aka goede betalers)
👉 Door eindelijk tijd te creëren voor die reis naar IJsland, om te spelen met je kinderen, of gezellig te Netflixen

Ik heb wekelijks 3 plekken vrij voor een gesprek.

HERKENBAAR?

🔮 Je voelt dat je je plafond bereikt hebt

Je business draait goed, je hebt een naam opgebouwd binnen je sector en verdient meer dan je boterham. Je wil meer bereiken, maar dat betekent in je huidige businessmodel meer uren werken. Thank you, next.

🔮 Je wil méér dan een zoveelste cursus lanceren

Been there, done that. Compleet met e-mailfunnels, Facebook ads en gratis webinars. En eerlijk? Het was het niet waard. De slapeloze nachten, de investeringen in advertenties die je vooral frustraties opleveren, de uitputtende lancering: het is niets voor jou. Verkopen op een chille manier waar jij voldoening van krijgt, daar wil je naartoe.

🔮 Je wil groots ondernemen op een intieme manier

Je houdt van 1:1 coaching of van het begeleiden van kleine groepen. Maar 8 calls per week? Dat is té veel voor de introvert in jou. En als je niet coacht, wil je graag vooral véél tijd en ruimte om te creëeren!

🔮 Je wil stiekem vooral rust

“Laat mij gerust!” denk je soms als je een business coach ziet die praat over “meer verdienen.” Je bent uitgeput. Je wil gewoon minder werken en toch meer omzet (én winst) genereren. Je voelt dat het universum dat voor je in petto heeft, nu alleen nog uitzoeken hoé.

🔮  Je wil enkel nog klanten die je naar waarde schatten en daarvoor willen betalen

Ja, je hebt veel en overwegend leuke klanten. Maar je heb het wel gehad met die prijsonderhandelingen. Klanten die topwerk verwachten aan een zo laag mogelijke prijs, daar heb je geen zin meer in. Je bent klaar om zélf die klanten uit te kiezen die jou inspireren en die bereid zijn om te investeren in jouw expertise. Klanten die op jouw golflengte zitten en net als jij bold moves maken.

MET GEMAK VERDRIEVOUDIGEN?
HET KAN.

✨ Groei schaamteloos en draai omzetten waar je niet van durfde te dromen

Die Vlaamse bescheidenheid ben je ondertussen over. Rijk worden, eindelijk die Louis Vuitton-handtas kopen en elke avond om 16u aan de schoolpoort staan (of in je zetel liggen, whatever floats your boat). Jij wordt de Kim Kardashian of de Eckhart Tolle van Vlaanderen.

✨ Vervang uurtje-factuurtje door een high-end aanbod waar jij je goed bij voelt

Je hebt een visie, een droom en een steengoed aanbod, waar jouw droomklanten met plezier € 5.000,  
€ 10.000 of € 20.000 voor neertellen.

✨ Kies zelf je droomklanten

Je ideale klant, voor minder ga je niet. Jij kiest zelf welke klanten je aanneemt, en dat zijn er meestal naar wie je zelf opkijkt. Inspirerende klanten die niet alleen keihard in jou en je diensten geloven, maar ook ambassadeurs worden die andere klanten aantrekken.

✨ Verkoop met gemak, plezier en integriteit

Geen gedoe meer met dure Facebook advertenties, eindeloze salesgesprekken en trekken en sleuren om toch maar een pakket verkocht te krijgen. Soms mag je echt wel geloven wat je op The Gram ziet. Jij kan net als Céline 2x een pakket van € 6.000 verkopen zonder veel moeite en gewoon gemakkelijk veel geld verdienen.

Psst, stap je in juni in? Dan krijg je een uitzonderlijke bonus van me die ik amper 2 keer per jaar aanbied. Scroll naar beneden om de bonus te ontdekken.

is triple your wealth iets voor jou?

De Triple Your Wealth Mastermind is er voor ambitieuze coaches en marketeers die al een succesvolle zaak hebben uitgebouwd en klaar zijn om het groots aan te pakken, zonder kostbare tijd op te offeren.

  • Je aanbod verkopen is niet het probleem, het is alleen de manier waarop die nu nog niet bij jou past.
  • Je bent bereid om geconfronteerd te worden met je eigen blokkades en belemmerende overtuigingen rond business en rijkdom en daarmee aan de slag te gaan.
  • Je houdt ervan je kennis te delen en wil daarmee jouw klanten helpen fantastische resultaten te behalen.
  • Je ziet ‘t zitten om je aanbod te optimaliseren en je huidige businessmodel grondig onder de loep te nemen in functie van jouw grote dromen.

Denk jij nu “yes, yes, yes!” en misschien ook wel een beetje “OMG, spannend”? 

Dan is deze Mastermind jou op het lijf geschreven. Of er een match is, ontdekken we in een gratis strategiesessie.

Ik heb wekelijks 3 plekken voor zo’n sessie.

ik neem je mee in het high-end ondernemen

In dit traject ga je zelf aan de slag om je high-end aanbod te ontwikkelen of je bestaande aanbod te verfijnen en te verkopen zodat het je meer meer winst en jouw droomleven oplevert.

high-end mindset werk

Wil je een +6 figure omzet genereren, dan heb je een millionaire mindset nodig. Je schuift je eigen money blocks aan de kant en bouwt aan jouw simpele, maar krachtige high-end business.

een premium strategie

Een high-end aanbod verkopen vraagt een premium strategie die bij je past. Hoe beter je je niche en je klant kent, hoe beter je kan inspelen op de transformatie die jouw aanbod voor hen kan betekenen.

marketing & sales

Kwaliteit staat hier echt boven kwantiteit. Ontdek hoe je jouw marketing en sales slim aanpakt voor een consistente, easy verkoop.

high-end mastermind
=
high-end support

Een high-end aanbod uitwerken en voor het eerst in de markt zetten, kan mentaal en emotioneel behoorlijk pittig zijn. Daarom sta je er in dit traject niet alleen voor. Alles is voorzien, zodat jij je het volledige jaar ondersteund voelt in jouw proces.

✨ 1-op-1 calls om diep te gaan in je business en de issues te tackelen

✨ Mastermind-calls in kleine groepjes waarin we je strategie onder de loep nemen, helderheid krijgen op je doelen en samen de next steps bepalen

✨ Online leeromgeving met worksheets en bijhorende community in The Huddle

✨ 2 live retreats waar business en pleasure samenkomen als voorproefje voor de rest van je leven na de Mastermind

✨ Deel je vragen, bedenkingen, twijfels en kleine en grote wins met mij via Voxer. Ik ben er om je te helpen, de juiste (soms confronterende) vragen te stellen en mee te juichen.

klinkt vree tof, maar wie ben jij eigenlijk?

✨hey ik ben Justine! ✨

Die Vlaamse bescheidenheid waar ik het hierboven over had? Daar ben ik in opgegroeid. “Geen dromen = geen teleurstelling,” was het ongeschreven motto.

Ik gooide mid-2020 het roer om van freelance copywriter naar business coach en ik begon mezelf uit te dagen. Wat zou er gebeuren als ik zou inzetten op een verdubbeling of zelfs verdrievoudiging van mijn omzet?

Ik ontdekte het high-end businessmodel en mijn omzet ging na een jaar MAAL VIER! Simpelweg door de manier waarop ik naar geld kijk te veranderen en in te zetten op een high-end aanbod en premium klanten.

Psst, stap je in juni in? Dan krijg je een uitzonderlijke bonus van me die ik amper 2 keer per jaar aanbied. Scroll naar beneden om de bonus te ontdekken.

Justine Seynhaeve Magic Money

MAAR GELD IS NIET VEEL WAARD ALS JE GEEN TIJD HEBT OM ERVAN TE GENIETEN...

Daarom ben ik het meest content over de manier waarop ik werk: zo’n 20u per week en geen meetings voor 10u, thank you very much.

High-end ondernemen klinkt too good to be true, maar dat is het niet.

Je kunt er gewoon voor kiezen:
⚡ keiveel verdienen (en geweldig veel winst overhouden)
⚡ én er zijn voor je klanten
⚡ én rust ervaren
⚡ én veel vrije tijd hebben.

Ik ben er zelf het levende bewijs van, net als mijn klanten. Rijkdom en succes betekenen voor iedereen inhoudelijk iets anders. Ik wil jou met de Triple Your Wealth Mastermind begeleiden naar jouw rijkdom.

Ik leef mee met het proces dat mijn klanten doormaken. Heb je ‘t even moeilijk? Dan sta ik klaar met de Kleenex. Heb je een traject van € 30.000 verkocht, dan haal ik de champagne boven!

Zo verdiende mijn klant Anne voor de Mastermind €1.500 per maand en slaagde erin om die omzet na 1 maand te vertienvoudigen door consistent 2 keer per maand een traject van €8.000 te verkopen. Je hoort het volledige verhaal in de podcast hieronder!

Psst, stap je in juni in? Dan krijg je een uitzonderlijke bonus van me die ik amper 2 keer per jaar aanbied. Scroll naar beneden om de bonus te ontdekken.

zij gingen je al voor...

LAURE VERDRIEVOUDIGDE NIET ALLEEN HAAR OMZET, MAAR VOELDE ZICH OOK GEZIEN EN GEHOORD IN DE MASTERMIND

BEAU BEGREEP ZICHZELF ALS ONDERNEMER BETER EN DRAAIDE OMZETTEN WAAR ZE VOORHEEN NIET VAN DURFDE DROMEN

veelgestelde vragen over de Triple your wealth mastermind

Psst, stap je in juni in? Dan krijg je een uitzonderlijke bonus van me die ik amper 2 keer per jaar aanbied. Scroll naar beneden om de bonus te ontdekken.

Je kan pas inschrijven voor dit traject na een kennismakingsgesprek. In dat gesprek kom je alles te weten over je investering en kan je alsnog beslissen wat je doet. Je kunt je call hier inboeken.

Jazeker. Alle info daarover krijg je tijdens ons kennismakingsgesprek.

De Triple Your Wealth Mastermind is een high-end business-coachingstraject van een jaar. Je krijgt 12 maanden lang mijn persoonlijke begeleiding naar jouw high-end business.

Je kan op elk moment je kennismakingsgesprek aanvragen. Maandelijks worden er 2 nieuwe deelnemers toegelaten. Ben je er nu niet bij, dan krijg je volgende maand nog een kans om in te stappen.

Ik hou de groep deelnemers bewust klein om de kwaliteit van deze Mastermind te garanderen. Om diezelfde reden wil ik vooraf kennismaken met de kandidaten, zodat ik kan inschatten of het programma geschikt is voor jou en of je matcht met de ideale klant die ik voor ogen heb voor dit traject. Zo’n kennismakingsgesprek duurt een halfuurtje. Daarin kan jij alle vragen stellen die je hebt over de Mastermind en gaan we na of er een match is.

Natuurlijk! Het is de bedoeling dat je een aanbod ontwikkelt dat past bij jou, bij wie jij bent en waar jij naartoe wil. Ik heb verschillende klanten die liever wegblijven van online cursussen en vlot andere types high-end diensten verkopen.

Da’s niet zo’n goed idee. Bij een high-end prijs hoort een ander type klant. Die zijn een premium aanbod gewend en stellen bepaalde eisen aan hun investeringen. Het is dan ook cruciaal dat je weet welke klanten je wil aanspreken én wat je hen precies gaat aanbieden.

Natuurlijk! Mijn klanten zijn vooral creatieve dienstverleners, net als jij. Daar zitten coaches, marketeers en dus ook copywriters tussen. Ik luister naar je verhaal en kijk samen met jou naar wat jij wil doen en wat niet. Op basis van jouw specifieke situatie en ambities geef ik suggesties voor mogelijke pistes die je kan bewandelen en verder kan uitdiepen in deze Mastermind.

Romina testimonial
Romina
Ik was wat bang en aarzelde om te investeren. Maar toen hebben we samen mijn aanbod onder de loep genomen en bijgeschaafd. En wat een verschil! Ik zie weer waar ik naartoe wil en sta stevig in mijn schoenen! Justine leerde me ook om te verkopen op een manier die comfortabel voelt. Ik begin het zelfs leuk te vinden.
Céline testimonial
Céline
Met Justine samenwerken? Da’s gewoon geweldig. In plaats van wollige praatjes, kreeg ik specifieke tips om toe te passen. En dat is niet alles, ze daagde me ook uit om bepaalde patronen en ideeën in vraag te stellen. Dankzij haar vier ik nu regelmatig mijn overwinningen, waardoor ik er écht van geniet om mijn eigen business te runnen.
Laure testimonial
Laure
Ik vertrouwde Justine vanaf dag 1, want ik had gezien hoe ze haar copywritingbusiness helemaal ombouwde naar coaching. Met haar samenwerken was en is ongelofelijk: ik krijg de nodige steun, zie haar als mijn mentor en … ik verdrievoudigde mijn omzet na onze allereerste maand samen!
Elke testimonial
Elke
Mijn sessies met Justine leidden vaak tot meer relaxte werkdagen. Dankzij haar switchte ik van copywriting naar copycoaching door mijn aanbod op punt te stellen. Na 1 maand met haar te werken tekende ik mijn eerste 2 klanten!

GROEI VERDER NAAR €250.000+ OMZET PER JAAR ZONDER ONLINE LANCERINGEN OF COMPLEXE STRATEGIEËN. 

ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN.

Als je klaar bent om te groeien zonder je leven en vrijheid op te moeten offeren, boek dan je gratis strategiesessie in via onderstaande knop.

Als uit jouw beantwoorde vragenlijst blijkt dat we een goeie match zijn, zal mijn Online Business Manager Annelies jou kort opbellen. Daarna spreek ik je persoonlijk en beantwoord ik al je vragen over de Mastermind. Ik help je beslissen of dit de juiste keuze voor je is.

Bonus in juni:
Stap je deze maand in? Dan krijg je mij 24/5 mee in je broekzak! Als bonus ontvang je in juni namelijk de volledige  duur van de Mastermind (12 maanden) Voxer-support van mij. Goed voor een waarde van  €6.000.

Merk op: je gesprek inplannen verplicht jou in geen geval om deel te nemen aan de Mastermind. Daarnaast is het ook geen garantie dat er plek voor je is. Het is de eerste stap om te ontdekken of we willen samenwerken. Eens je de call hebt ingeboekt en de vragen hebt beantwoord, zal Annelies je binnen de 2 werkdagen opbellen.