3 Tips om maand na maand € 5K omzet te draaien

Een van je doelen dit jaar was om maanden van € 5K te verdienen? En… hoe lukt dat? 

Heel eerlijk? Ik zie de frustratie in je ogen, terwijl je wanhopig naar een oplossing zit te scrollen. Je WEET dat het kan. Maar het GEBEURT gewoon niet. Hoewel je geweldig en retegoed bent in wat je doet, dat weet ik.

Hoe ik dat weet? Omdat ik precies zo was als jij. Ik was zo voor ik deze 3 dingen ontdekte die mijn inkomen, mijn leven en mijn mindset voorgoed zouden veranderen. En vandaag deel ik ze met jou. Omdat ik geloof dat jij het helemaal waard bent om ook € 5K per maand binnen te rijven. Wat zeg ik? Zelfs dat miljoen ligt binnen handbereik! #echtgeengrap

3 tips to hit consistent €5K months in your business

1. Verbind met je grotere visie

Je te hard focussen op financiële doelen op korte termijn kan ertoe leiden dat je terechtkomt in een mentaliteit van schaarste. Daar ga je nog harder door stressen en ploeteren. Verleg je focus liever naar de impact die je maakt en verbind met je innerlijke visie. Vraag je dit af:

  • Hoe voelt het om mijn (toekomstige) klanten te helpen met wat ik doe?
  • Hoe voelen zij zich erdoor?

2. Ruil schaarste in voor overvloed

Ik heb het al gezegd, maar die schaarstementaliteit is waarschijnlijk een van de grootste obstakels die je zult moeten overwinnen in je onderneming. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om te onthouden, maar ik verzeker je dat:

  • er een overvloed aan klanten op jou staat te wachten;
  • er heel wat geld te verdienen valt zodra je in je kracht gaat staan;
  • er altijd meer business voor je zal zijn.

“Maar hoe dan?!” hoor ik je tegen het scherm mompelen. Wel: als je wilt zien dat het er is. Inderdaad vriendschap, je moet het geloven VOOR je het ziet.

3. Laat mentale geldblokkades je verkoopgesprekken niet verpesten

Ben je abnormaal of gefaald als je die geldblokkades hebt? Helemaal niet! Ze zijn zelfs heel menselijk. Jep, zelfs ondernemers die miljonair, miljardair en multimiljardair zijn hebben er nu en dan mee te kampen. Een paar veelvoorkomende voorbeelden zijn:

  • Ik moet hard werken om geld te verdienen
  • Rijke mensen zijn slecht
  • Meer geld, meer problemen

De oplossing? Gewoon erkennen dat ze er zijn en ze niet de bovenhand laten nemen. Erken de gevoelens en veroordeel jezelf niet wanneer je bang bent of je ongemakkelijk voelt. Want wat je voelt is 100% normaal.

Zodra je dat inziet en aanvaardt, verkoop je binnen de kortste keren je eerste € 8K-aanbod. Beloofd!

Maar hé, je hoeft mij natuurlijk niet te geloven. Lees hier alle transformaties en succesverhalen van mijn klanten.

xo

Justine

Read more