EENMALIG AANBOD - MEER DAN 50% KORTING

Yayyyy!  Jij hebt de gratis flowchart met “5 stappen om te weten of je prijzen te laag staan” gedownload! Vooraleer je er volledig verder mee aan de slag gaat om je prijzen te verhogen en die €1000’en extra euro’s te verdienen, doe ik je graag een éénmalig aanbod. 

Pricing Like a Pro is een online cursus die jou als ondernemer stapsgewijs leert hoe je de prijzen van je diensten of online producten met gemak bepaalt. Zo kun je vol vertrouwen verkopen! 💰

Ik leer je alles over je prijzen makkelijk verhogen zodat jij:

 • wéét dat je aanbod die nieuwe prijs waard is.
 • je zelfverzekerd voelt en met plezier verkoopt in plaats van met zweethandjes en bakken stress
 • na 7 dagen niet meer bang bent om je aanbod mét gloednieuw, hoger prijskaartje te pitchen 🥳

IETS HOUDT JE TEGEN OM JE PRIJZEN TE BEPALEN OF VERHOGEN...

Je wéét dat het belangrijk is voor je onderneming dat je omzet groeit. Maar wanneer je erover denkt om het effectief te doen? Dan word je bijna misselijk! 😵‍💫

Of misschien heb je het toch al eens geprobeerd, maar kwam er toch iets tussen?

 • Je verhoogt je uurtarief, hoera! Maar dan zie je de finale projectprijs. Die ligt toch iéts hoger dan verwacht. Dus haal je er gewoon enkele uurtjes af. Zo zet je hen niet in ’t zak, hé? 
 • Je plakt nieuwe prijzen op je coaching pakketten. Maar wanneer er een potentiële klant aanklopt, geef je hem een willekeurige, éénmalige korting. Dan ben je tenminste zéker dat ze zullen kopen!
 • Je deelt je nieuwe prijzen alleen maar met nieuwe klanten. Maar dan denk je aan je bestaande klanten: die moeten hun pakketten of abonnementen binnen een paar maanden ook vernieuwen. Nee hoor, je beslist om voor hen aan de oude tarieven te blijven werken. Ze vertrouwen jou toch? Je kan hen toch niet verraden of teleur stellen?
Na een tijdje voel je je verward en onzeker. ’t Is alsof je jezelf hebt teleurgesteld. Alsof je toch niet “premium” bent en dat hoge prijskaartje eigenlijk gewoon niet waard bent.

IK KAN JOU VERTELLEN DAT DAT NIET KLOPT.

Het is niet zo dat jij die prijzen niet waard bent, of dat jij geen hoger inkomen voor jezelf kunt creëren.

Hoe het dan wel zit? Je hebt de mindset nog niet om die prijzen écht te vragen. Ze voelen nog niet helemaal juist voor jou.

EN IK BEGRIJP DAT VOLLEDIG. IK WAS PRECIES ZOALS JIJ EN VELEN ONDER MIJN COACHEES.

MAAR WIST JE DAT JE NIET EENS HOEFT TE BLIJVEN VASTZITTEN IN DE SCHAARSTE-MENTALITEIT?

Justine Seynhaeve

Je hoéft dat VOLGENDE niveau niet uit te stellen.

Wat als je nu die oude mindset van je schouders kon gooien en achterlaten? En vol vertrouwen vooruit kon gaan om HOOG te mikken met je prijzen?

Beeld je eens in hoe het zou voelen als…

 • je zou wéten dat je PREMIUM prijzen perfect zijn voor jou en je klanten.
 • je het volste VERTROUWEN zou hebben in je prijzen en je er gemakkelijk over kan praten, in plaats van te stotteren en te zweten.
 • niet meer bang zou zijn dat niemand nog van je zou kopen zodra je je prijzen verhoogt.

😱 klinkt dat onmogelijk? 😱

HET IS ABSOLUUT MOGELIJK. MAAR DIT IS WAT DE MEESTE ONDERNEMERS NIET WETEN...

Het gaan niet om nóg een cursus ondernemingsstrategieën volgen, méér tactieken te leren of de perfecte formule voor je prijzen vinden. Want wees nu eens écht eerlijk? Hoeveel heb je er zo al gekocht? Of hoe vaak heb je er al over gelezen? En hoe vaak heb je er nog niets mee gedaan? Yep…

het begint allemaal bij het besef dat onze gedachten onze acties beïnvloeden en dat die acties onze resultaten beïnvloeden.

PRICING LIKE A PRO CURSUS -
ENKEL NU MET MEER DAN 50% KORTING

Wat klanten zeggen:

PRICING LIKE A PRO CURSUS

Ik leer je alles over je prijzen makkelijk verhogen zodat jij:

 • wéét dat je aanbod die nieuwe prijs waard is.
 • je zelfverzekerd voelt en met plezier verkoopt in plaats van met zweethandjes en bakken stress
 • na 7 dagen niet meer bang bent om je aanbod mét gloednieuw, hoger prijskaartje te pitchen 🥳

De reden waarom je niet zomaar je prijzen kunt verhogen is simpel. In deze module leer je alles over de enige, cruciale mindsetshift die je moet maken om meer geld toe te laten in je leven en onderneming.

Over geld wordt er sowieso al veel zever verspreid en dat verergerd enkel als we er het ondernemersluik en prijszetting bij halen. In deze module leer je de typische mythes en fouten zien rond prijszetting én ik leer je hoe je ze vermijdt in de toekomst.

Nu weten we welke mindsetshift moet gebeuren en wat je vooral niét moet doen of geloven. In deze module tackelen we de best practices rond prijszetting. Hoe doe je het nu wél? Hoe zet je een prijs die overvloedig, maar goed voelt voor jou?

hoe zit de cursus praktisch in elkaar?

 • WANNEER?

Je krijgt meteen levenslang toegang tot de volledige cursus in Teachable.

 • HOE?

Online via een videoplatform.

 • WAT?

Er staan 3 modules klaar met video’s en workbooks zodat jij onmiddellijk aan de slag kunt.

 • TIJD?

De video’s duren zo’n 10 tot maximum 20 minuutjes. Op 1 dag kun je de volledige cursus doorlopen, maar ik raad altijd aan om een aantal dagen tussen 2 video’s te laten zodat je het workbook ook kunt invullen.

 • JOUW INVESTERING?
€47 (EXCL. BTW) IPV €97 (EXCL. BTW)

WAT DE CURSUS ZO GOED MAAKT? DANKZIJ PRICING LIKE A PRO VOEL JIJ JE WEER KRACHTIG IN PLAATS VAN OVERWELDIGD.

Ja, tijdens dit programma graven we diep in je mindset. En ja, je leert véél waardoor je weer grip krijgt op je prijzen en inkomen.

Maar ik vuur niet gewoon alle info op je af om je daarna aan je lot over te laten.

Dit is een stapsgewijze aanpak. Dus je neemt kleine, consistente acties die leiden tot grootse resultaten.

Na 7 dagen heb jij:
👉 alle tools om jouw geldmindset op lange termijn te verbeteren
👉 prijzen die juist aanvoelen
👉 plezier tijdens je verkoopgesprekken en zit je niet meer angstig af te tellen tot het moment dat je over je prijzen moet beginnen

✨Ik weet uit eigen ervaring: met de juiste methode kan je de angst om je prijzen te verhogen laten varen en eindelijk die premium klanten binnenhalen. En ik ben enorm dankbaar dat ik deze methode mag delen met jou! Ik deed er enkele jaren over om het volledig onder de knie te krijgen.✨

Ben je klaar om in deze nieuwe, zelfverzekerde, goedverdienende versie van jezelf te stappen?

PRICING LIKE A PRO CURSUS

Jouw zachte, maar efficiënte kick in the butt om in 7 dagen hogere prijzen te zetten zonder het te overdenken.

 • 3 videomodules met praktische inzichten en tips
 • 3 workbooks om je de informatie eigen te maken
 • Maandelijkse live Q&A via Zoom
 • Bonus: 11 dagboek ideeën om je mindset rond geld te verbeteren
 • Levenslang toegang

€47 (EXCL. BTW) IPV
€97 (EXCL. BTW)

Yes! Of toch tenminste als je online producten zoals e-books, cursussen, videotrainingen… verkoopt.  Voor fysieke producten is de cursus wat moeilijker.

Nope. Ik geloof niet in formules als het gaat over prijszetting. Ik leer je wél beter je intuïtie volgen om zo veel sneller en makkelijker prijzen te kunnen zetten of je huidige prijzen te verkopen. Sayonara overthinking!

No worries, je kunt de cursus bekijken om dan pas later je prijzen te zetten of te verhogen. Pas wel op! De cursus heeft als side effect dat je sneller groeit en actie onderneemt dan je initieel had gedacht 😉

Magic Money is het grote zusje van Pricing Like a Pro, waarin je niet enkel over prijszetting bijleert, maar echt je vollédige money mindset omzwiert om zo je grootse inkomensdoelen te bereiken en je droombusiness te kunnen runnen.

Daar dient de cursus perfect voor. Of je nu vindt dat je te oud, te jong, te slim, te dom, te weinig ervaren of te veel ervaren bent om je prijzen te verhogen… éénder welke reden die je hebt om je prijzen niét te kunnen verhogen, zal aan bod komen in de cursus. Ik leer je hoe je er anders kunt naar kijken en toch je inkomen verhogen.

Als je ooit prijzen zult moeten plakken op je diensten en/of online producten, zal de cursus altijd van pas komen.

Jahaa, ik ben een kind van mijn tijd: instant gratification is my jam. Daarom krijg je de vollédige cursus meteen als je beslist in te stappen.