Samenwerken?

Op zoek naar een mindset waardoor je “Gaan met die banaan!” roept in plaats van “Ehm, misschien volgend jaar?” stottert?

Ik kan je helpen!

Ben je een:

  • VA,
  • copywriter,
  • socialmediamanager
  • webdesigner
  • grafisch ontwerper
  • of een andere service-expert

die wanhopig af wilt van haar impostersyndroom, vergelijkingsangst of een andere vervelende businessziekte? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

1:1 coaching Worried to Wealthy

5 maanden lang duiken we in het diepe bad van je mindset: zeg je vergelijkingsangst, impostersyndroom en dat gevoel van schaarste maar vaarwel!

 
 

Onlinecursus Pricing Like A Pro

Een korte onlinecursus die komaf maakt met al jouw prijsangsten. Geen gepieker meer over hoeveel je moet vragen. Geen torenhoge kortingen om je klanten koste wat kost tevreden te stellen. Nope, gewoon jij en premium prijzen die 100% juist voelen.

 
 
Romina testimonial
Romina
Worried to Wealthy

Ik was wat bang en aarzelde om te investeren. Maar toen hebben we samen mijn aanbod onder de loep genomen en bijgeschaafd. En wat een verschil! Ik zie weer waar ik naartoe wil en sta stevig in mijn schoenen! Justine leerde me ook om te verkopen op een manier die comfortabel voelt. Ik begin het zelfs leuk te vinden.

 
 
Céline testimonial
Céline
Worried to Wealthy

Met Justine samenwerken? Da’s gewoon geweldig. In plaats van wollige praatjes, kreeg ik specifieke tips om toe te passen. En dat is niet alles, ze daagde me ook uit om bepaalde patronen en ideeën in vraag te stellen. Dankzij haar vier ik nu regelmatig mijn overwinningen, waardoor ik er écht van geniet om mijn eigen business te runnen.

 
 
Laure testimonial
Laure
Worried to Wealthy

Ik vertrouwde Justine vanaf dag 1, want ik had gezien hoe ze haar copywritingbusiness helemaal ombouwde naar coaching. Met haar samenwerken was en is ongelofelijk: ik krijg de nodige steun, zie haar als mijn mentor en … ik verdrievoudigde mijn omzet na onze allereerste maand samen!

 
 
Elke testimonial
Elke
Worried to Wealthy

Mijn sessies met Justine leidden vaak tot meer relaxte werkdagen. Dankzij haar switchte ik van copywriting naar copycoaching door mijn aanbod op punt te stellen. Na 1 maand met haar te werken tekende ik mijn eerste 2 klanten!