Triple Your Wealth Mastermind

klaar om je inkomen, plezier en gemak te verdrievoudigen?

De Triple Your Wealth Mastermind is hét businesstraject voor succesvolle ondernemers die méér willen bereiken zonder in te boeten op lees-, sport- en Netflixtijd.

Ga all-in op jouw expertise zodat je consistent de leukste high-end klanten aantrekt die je geweldig goed betalen. Op die manier bouw je een duurzaam bedrijf met een prachtige winstmarge.

Justine Seynhaeve

Met de vingers in de neus maanden van € 10K halen?

Je wil een eenvoudige manier om maanden van € 10K te draaien. Een die past bij jouw unieke persoonlijkheid. En dan liefst zonder de klok rond te moeten werken. Of zonder je een dikke vette leugenaar te voelen wanneer je ziet dat andere ondernemers op the gram het anders aanpakken.

En dat is wat je precies bereikt met dit programma.

Ik heb Worried to Wealthy ontworpen om jou je eigen kracht te doen ontdekken. Jij kan helemaal zelf je koers bepalen en je eigen onderneming met € 10K-maanden bouwen. Zonder je overrompeld te voelen door alle businessstrategieën die je om de oren vliegen.

 
 

Het is tijd om je onderneming te doen groeien Van binnenuit

Op vijf maanden

  • vergroten we je gevoel van eigenwaarde;
  • leggen we je mentale geldblokkades bloot en lossen we ze op;
  • en creëren we een businessplan op maat van jouw unieke persoonlijkheid.
 
 

Wat komt er aan bod?

➡️ Fase 1 draait om duidelijkheid: je gedurfde visie wordt kristalhelder en zit je net zo gegoten als het glazen muiltje van Assepoester. Je kruipt uit je hoofd en in je hart om te achterhalen wat jij wilt. Niet wat je denkt dat je moet willen.

Je leert ook te vertrouwen op je intuïtieve businesskompas. Zo zet je wat jij wilt en nodig hebt op nummer 1 in je bedrijf, in plaats van in de val van de ‘moetjes’ te trappen.

 
 

➡️ In fase 2 leer je te omarmen wat je echt waard bent. Via mijn eigen systeem help ik je jouw unieke geldprofiel te ontdekken. We leggen je grootste mentale geldblokkades bloot en achterhalen hoe ze je tegenhouden om elke maand € 10K te verdienen.

 
 

➡️ In fase 3 leer je te denken in overvloed, in plaats van tekorten. Dankzij de ‘overal overvloed’-oefening zie je dat er een gigantisch aanbod aan leads, klanten en geld in de wereld is en dat ze gewoon voor het grijpen liggen. Je begint overal mogelijkheden te zien en neemt grote beslissingen om die gedurfde visie leven in te blazen.

Je leert hoe belangrijk het is om premium prijzen te zetten en waarom diensten van € 2K – €10K zowel voor jou als voor jouw klanten een win zijn.

 
 

💰 In deze vierde fase ga je verkopen vanuit je ziel. Je creëert een eenvoudig en persoonlijk systeem om op een authentieke manier te verkopen. Je innerlijke bedrieger? Die heeft hier geen schijn van kans, want met dit systeem put je uit je natuurlijke talenten. Veeg die samengekleefde mix van her en der geplukte verkooptechnieken maar van tafel. We zorgen ervoor dat je verkoopgesprekken echt bij jou passen. Zo hou je het kort en krachtig, zonder een potentiële klant te verliezen.

 
 
Justine Seynhaeve

Dankzij de principes in dit programma, bouwde ik in 2020 in 1 jaar tijd 2 succesvolle bedrijven uit. Ik verdubbelde mijn inkomen, terwijl ik 40% minder werkte. Ik verkocht met gemak projecten van € 5K en ik investeerde meer dan € 10K in mijn eigen groei.

Ik werk nu zelfs maar 4 dagen per week! Vrijdagen zijn nu om te bakken, tekenen en … De Sims 4.

En dit zijn enkele wins van mijn klanten:

Amper 4 weken nadat ze met Worried to Wealthy startte, scoorde eentje meteen 3 droomklanten!

Eentje rijfde haar eerste € 10K binnen na 2 maanden aan haar mindset te werken en schaarste in te ruilen voor overvloed!

Een andere verhoogde haar prijzen met 30% en tekende haar eerste droomklant al toen ze nog maar 2 weken in het programma zat!
 
 
Romina testimonial
Romina
Worried to Wealthy

Ik was wat bang en aarzelde om te investeren. Maar toen hebben we samen mijn aanbod onder de loep genomen en bijgeschaafd. En wat een verschil! Ik zie weer waar ik naartoe wil en sta stevig in mijn schoenen! Justine leerde me ook om te verkopen op een manier die comfortabel voelt. Ik begin het zelfs leuk te vinden.
 
 
Céline testimonial
Céline
Worried to Wealthy

Met Justine samenwerken? Da’s gewoon geweldig. In plaats van wollige praatjes, kreeg ik specifieke tips om toe te passen. En dat is niet alles, ze daagde me ook uit om bepaalde patronen en ideeën in vraag te stellen. Dankzij haar vier ik nu regelmatig mijn overwinningen, waardoor ik er écht van geniet om mijn eigen business te runnen.
 
 
Laure testimonial
Laure
Worried to Wealthy

Ik vertrouwde Justine vanaf dag 1, want ik had gezien hoe ze haar copywritingbusiness helemaal ombouwde naar coaching. Met haar samenwerken was en is ongelofelijk: ik krijg de nodige steun, zie haar als mijn mentor en … ik verdrievoudigde mijn omzet na onze allereerste maand samen!
 
 
Elke testimonial
Elke
Worried to Wealthy

Mijn sessies met Justine leidden vaak tot meer relaxte werkdagen. Dankzij haar switchte ik van copywriting naar copycoaching door mijn aanbod op punt te stellen. Na 1 maand met haar te werken tekende ik mijn eerste 2 klanten!
 
 

Wat zit erin?

12 maanden 1:1 en groepscoaching

Jij + ik. Google Meet. Diep aan het graven. Heerlijk toch? Je krijgt 3 maanden doorgedreven coaching met tweewekelijkse mindsetcalls van 60 minuten. Daarna volgen er 2 maanden opvolging met een maandelijkse call van 60 minuten.

 
 

Continue voxer-support

Jep, ik ben jouw persoonlijke Siri als het over mindset gaat! Als je beslist om ALL-IN te gaan voor wat jij wil, dan durven er wel eens belemmerende gedachten de kop op te steken. Elke dag ben ik – letterlijk – binnen handbereik om je erdoorheen te gidsen.

 
 

triple your wealth-oefeningen

Werken aan je mindset? Dat is een proces. Om je business te doen groeien, geef ik je hapklare stukjes huiswerk. En ja, af en toe zal je een traantje wegpinken. Soms van ’t lachen, soms van de inzichten die je krijgt.